WEBSITE

Gebruiksvriendelijk en net even anders

Online

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. En goed is niet alleen een website die visueel aantrekkelijk is. Een website moet gebruiksvriendelijk zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Hierbij horen goede teksten, een doordachte navigatie, interactieve tools en duidelijke formulieren. Een website laten maken bij Elleste zorgt ervoor dat hier rekening mee wordt gehouden. Ook de domeinnaam registratie en hosting wordt voor  je uit handen genomen. De website wordt gebouwd  in WordPress of WooCommerce voor webshops; dit zijn uitstekende platforms voor zoekmachine-vriendelijke websites. Hiermee wordt je ook gelijk goed gevonden  in Google. 

WordPress

De websites worden gebouwd met WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden.

Design

Als je voor Elleste kiest, kies je voor een stijlvol en professioneel design. De website moet functioneel zijn, maar ook de uitstraling is minstens zo belangrijk. Elleste staat voor een modern en stijlvol ontwerp van websites.

Vindbaarheid Google

Naast een mooi design is het belangrijk dat een website een hoge ranking scoort in Google. Elleste zorgt voor een optimimalisatie van de juiste zoekworden op de website.

Opdrachtgevers

Hieronder een aantal websites die recent gemaakt zijn door Elleste:

www.studiobydaan.nl

www.maustyling.nl 

 

 F.A.Q.

Waarom Elleste?

Misschien weet je precies wat je wil en heb je alleen iemand nodig die het voor je kan uitvoeren; Elleste voert het uit zoals je het hebben wilt. Het kan ook zijn dat je juist totaal nog geen idee hebt wat de mogelijkheden zijn; aan de hand van het doel van de website komen we tot een idee en Elleste zorgt voor de uitwerking. Van begin tot eind dezelfde contactpersoon, een prettige samenwerking en met een resultaat waar je trots op bent!

Hoe Werkt Elleste?

De website wordt gebouwd met WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het weten en Elleste gaat er mee aan de slag.

ZORGT ELLESTE OOK VOOR HOSTING VAN DE WEBSITE?
Ieder zijn specialisme; daarom heeft Elleste de hosting uitbesteed aan een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf.
KAN IK MIJN WEBSITE ZELF MAKKELIJK ONDERHOUDEN?
Ja, dat kan zeker! De website wordt gemaakt in WordPress; dit is zeer gebruikersvriendelijke software. Je krijgt uitleg over hoe en waar teksten en / of foto’s kunnen worden toegevoegd. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om dit door Elleste te laten verzorgen. Kijk hiervoor op de pagina Content.
IS MIJN WEBSITE VEILIG?

Een veilige website begint met een goede veilige server. De servers waar uw hosting wordt ondergebracht voldoen aan de hoogste normen en worden goed up to date gehouden. Het serverpark bevindt zich in Frankfurt en Berlijn en heeft een directe verbinding met de Nederlandse internet exchange AMS-IX en NL-IX. Daarnaast zijn de datacenters gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Privacy