Content

“Door meer blogs, berichten, foto’s en video’s online wordt je klantenbereik groter” 

Content-abonnement

Het succes van je website wordt bepaalt door het plaatsen van content op je website. Iedereen heeft het erover en je weet zelf ook dat het heel belangrijk is om regelmatig nieuwe berichten te plaatsen om beter gevonden te worden.

Je had je waarschijnlijk al voorgenomen vaker wat op je website te plaatsen. Maar zoals met veel voornemens is het na het plaatsen van 1 of enkele nieuwsberichten weer stil geworden op je site.  En met een aantal berichten bereik je helaas nog niet het gewenste resultaat, want het succes van je website wordt bepaald door het regelmatig plaatsen van nieuwe teksten, blogs, video etc.

Wil jij beter gevonden worden in Google?

Bloggen

Het woord blog of bloggen heb je vast al vaak gehoord. Maar wat is een blog eigenlijk?  En waarom zou je bloggen? Een blog is een pagina op je website waar je regelmatig nieuwe inhoud in de vorm van berichten plaatst. Die inhoud wordt ook wel content genoemd. 

Een nieuwe blogpost kun je plaatsen wanneer jij dat wilt. Dagelijks, wekelijks of maandelijks, precies wanneer het jou uitkomt. Door regelmatig goede blogcontent te plaatsen, trekt je website meer bezoekers aan en leren bezoekers je kennen. Grote kans dat ze zich ook aanmelden voor je nieuwsbrief waardoor ze steeds op de hoogte blijven van jouw oplossingen, ideeën en bedrijfsactiviteiten.

#Social Media

Social media zijn bij uitstek geschikt om je doelgroep te bereiken en de interactie met hen aan te gaan. Je kunt een schare trouwe fans creëren. Dan moet je hen echter wel iets te bieden hebben. Er moet immers een reden zijn dat zij jou volgen en zich betrokken voelen bij jouw organisatie.

Het belangrijkste is daarom om te zorgen dat de content die je aanbiedt geloofwaardig is en relevant voor je doelgroep.

Content-abonnement

De kracht van content zit natuurlijk in de kwaliteit, maar zeker ook in de frequentie van het plaatsen. Je moet eerst zaaien, voordat je kan oogsten op internet en in Google. Daarom is het belangrijk regelmatig te zorgen voor nieuwe artikelen op je site of op social media. Met een content-abonnement ben je verzekerd van nieuwe artikelen en sla je de weg in om een hoge ranking  in Google te scoren en meer mensen te bereiken via diverse kanalen. Elleste helpt je graag hiermee. Samen bepalen we wat voor jou de beste mediakanalen zijn en wanneer jij met nieuws naar buiten komt. 

 

F.A.Q.

WAT IS EEN BLOG EIGENLIJK??

Een blog is een artikel over jouw bedrijf of over een onderwerp dat te maken heeft met jouw branche. Jij biedt informatie aan die gratis is voor de lezer en waarvan jij denkt dat deze interessant kan zijn. Dat doe je door te schrijven, te filmen of bijvoorbeeld een fotoblogpost te maken Je kiest de vorm die bij je doelgroep, onderwerp en jezelf past.

WAT LEVERT BLOGGEN MIJ OP?

Door het plaatsen van interessante artikelen op je site krijg je bekendheid en waardering. Met woorden in je blog uit jouw bedrijf zal je beter gevonden worden in Google. En met een blog straal je professionaliteit uit; je laat zien dat jij een expert bent in jouw vakgebied.

HOE KRIJG IK MEER BEZOEKERS ALS IK BLOGS PUBLICEER?

Door het plaatsen van blogs waarin relevante woorden van jouw bedrijf zitten, zorgt dit voor een betere ranking in Google van jouw onderneming. Mensen die zoeken in Google op woorden die op jouw website staan, komen als bezoekers op je site.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om je blogs te delen via social media en nieuwsbrieven, om ook via andere kanalen bezoekers naar je website te trekken.

KAN IK WEL VOLDOENDE ONDERWERPEN BEDENKEN?

Er zijn hulpmiddelen beschikbaar: je kunt Google Suggest en Ubersuggest gebruiken om te kijken waar veel op gezocht wordt. Je kunt je klanten of medewerkers vragen welke informatie ze interessant vinden van jouw bedrijf. Inspelen op de actualiteiten is ook een goede manier om lezers te trekken

UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

Jij bent de professional en weet van alles over jouw doelgroep en de markt. Maar je bent ook druk en even een blog schrijven is niet zo eenvoudig als het lijkt. Als je content laat verzorgen ben je allereerst zeker van de frequentie, maar net zo belangrijk; samen zoeken we doelgerichte en creatieve onderwerpen.