APP

Je eigen APP

 

Je kan je marketingbudget maar één keer uitgeven en uiteraard doe je dat het liefst aan iets waarmee je de investering snel weer (ruimschoots) terugverdient. De investering in een mobiele app is laag en gespreid, het gebruik heel eenvoudig, de connectie met de klant is een-op-een en je kunt het gebruik en de opbrengst tot in detail meten.

Stel jezelf de vraag: Wat wil ik bereiken met een app en is het ontwikkelen van een app het juiste middel om dit te bereiken.

EVENEMENT

Een evenementenapp is dé perfecte informatiebron voor elk event. Hou bezoekers op de hoogte van het programma, de laatste nieuwtjes, de locatie, etc. Bezoekers kunnen zich via de app aan- of afmelden en direct betalen. Apps zijn de perfecte ondersteuning voor elk event.

SCHOOL

Een schoolapp is een onmisbare informatiebron voor leerlingen, ouders en leerkrachten. Roosters, klassenfoto’s, relevante informatie, plaats ze allemaal in de school app. Ouderbijdrage of een schoolreisje betalen? Met de schoolapp is het snel en veilig geregeld.

MKB

Online winkelen wordt meer en meer het exclusieve domein van mobiele apparaten. De tijd dat mensen met een smartphone of tablet iets zochten en daarna achter hun desktop of laptop kropen om de aankoop te voltooien is voorgoed voorbij. Een mobiele app verzorgt het hele proces: van oriëntatie tot aankoop en afrekenen. Daarmee is een app voor het MKB een multifunctioneel middel voor marketing, klantencontact en verkoop.

HORECA

Een gezellig avondje uit begint al bij je app. Gasten kunnen vooraf de kaart bekijken, direct reserveren of een review plaatsen via je app. Vaste gasten kunnen profiteren van aanbiedingen of kortingen. Jouw horeca app is dé tool voor het genereren van binding met je gasten.

MEDIA

Met een media app zijn jouw lezers als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Pushberichten gaan direct naar je lezers. Door toevoeging van interactie, video en geluid creëer je nog meer beleving en betrokkenheid bij je doelgroep.

 

F.A.Q.

Waarom Elleste?

Elleste is de juiste keuze voor jou, als je op zoekt bent naar een app die net even anders is. Wel gebruikersvriendelijk, maar met een modern design.

HOe Werkt Elleste?

Allereerst bepalen we of een app het juiste middel is voor jou/jouw bedrijf. We bepalen de doelstellingen van de app en de stijl.  Dan kan het ontwerp beginnen. De app wordt gebouwd met speciale appsoftware. Met deze software kunnen we alle mogelijkheden toepassen en elk gewenst design is mogelijk.  Na lancering van de app kun je zelf wijzigingen aanbrengen in de app. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het weten en wij gaan er mee aan de slag.

ZORGT ELLESTE OOK VOOR HOSTING VAN mijn app?

Ieder zijn specialisme; daarom heeft Elleste de hosting uitbesteed aan beheermijn.nl. Een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf.

KAN IK MIJN app ZELF MAKKELIJK ONDERHOUDEN?

Ja, dat kan zeker! De website wordt gemaakt gebruikersvriendelijke software. Je krijgt uitleg over hoe en waar teksten en / of foto’s kunnen worden toegevoegd. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om dit door Elleste te laten verzorgen. Kijk hiervoor op de pagina Content.

IS MIJN APP VEILIG?

Een veilige app begint met een goede veilige server. De servers van beheermijn.nl voldoen aan de hoogste normen en worden goed up to date gehouden. Het serverpark bevindt zich in Frankfurt en Berlijn en heeft een directe verbinding met de Nederlandse internet exchange AMS-IX en NL-IX. Daarnaast zijn de datacenters gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Privacy